Archery Tag – som spökboll men med pilbågar!

Stockholms bästa Archery Tag spel hittar du hos oss!

Archery Tag, ett fartfyllt nöje!

Känner du dig träffsäker?

Archery Tag är ett superroligt spel som härstammar från USA. Aktiviteten fungerar ungefär som paintball eller dodgeball (spökboll), men man använder istället en pilbåge och pilar som har runda vadderade spetsar. Ni delas upp i två lag, och försöker skjuta era motståndare som åker ut när de träffas av en pil.

Klarar du av att träffa dina motståndare? Samla ihop hela kompisgänget och kör ett gäng olika skyttespel!

Aktiviteten passar för alla som är redo att ta i och kämpa lite extra och som är sugna på en helt ny och spännande utmaning.

Till matcherna får varje deltagare en Archery Tag-båge och paintballmask som skydd. Vi inleder alltid med en säkerhetsgenomgång och teknikträning så att alla vet hur aktiviteten går till och är väl förberedda innan matchstart.

Kom igång snabbt

Det är lätt att förstå varför folk gillar Archery Tag spelet, det ger dig chansen att skjuta en pil i pannan på din kompis, och vem kan motstå det? Vi lovar, det gör inte ont. Det är den adrenalinfyllda känslan i spelet som räknas.

Vi inleder med en teknikträning som även består av spel för att göra det ännu roligare när ni lär er reglerna, och är nästan lika kul som själva matcherna. Vid varje match börjar ni med ett antal pilar, och sedan får man plocka upp pilar från fältet för att använda!

För att göra spelet mer tillgängligt för alla har våra pilbågar ett stort stödhål i mitten där pilarna placeras. Detta gör det möjligt för vem som helst att skjuta med pilbågarna! Till skillnad mot andra företag som också erbjuder Archery Tag men saknar detta stöd.

Till aktiviteten ingår: Skyddsmask (Paintball mask för 100% säkerhet), Archery Tag pilbåge och ett antal pilar till varje deltagare.

PRISER FRÅN

1495:-

REK. ÅLDER

8+

REK. ANTAL DELTAGARE

8 – 20

Lätt för nybörjare

Som kund hos oss väljer du själv vilken modell som passar dig bäst:

1) Hämta produkterna i vår butik i Farsta (kan kompletteras med hyra av släp)

2) Vi levererar och installerar aktiviteterna direkt vid din festplats.

I samarbete med andra aktörer kan vi även hjälpa er hitta den perfekta platsen för aktiviteten.

Så passa på! Boka ert Archery Tag spel hos oss idag!