Barnkalas Barnkalas
#KALAS

Barnkalas i Stockholm

Känner ni för att hitta på något kul för barnens födelsedag i stället för tråkiga lekland? Kom till oss och låt barnen ha ett otroligt äventyr!

Bland våra aktiviteter finns Paintball, som tidigare varit känt som en aktivitet bara för vuxna, men nu finns det för barn!
Vi på Games2U.se har anpassat utrustningen för att göra det roligt och säkert för barn ner till 8 år att spela! På så sätt får ni ett av världens roligaste barnkalas med paintball spel!

Utöver paintball barnkalas har vi även Nerf Wars! Spel med superroliga nerf vapen, där barnen skjuter mjuka skum pilar mot varandra. Nerf blasters som barnen spelar med kommer i mängder av olika färger och former, inklusive blasters från populära spelet Fortnite! Nerf fungerar för barn ner till 6 år.

Paintball och Nerf är våra populäraste kalasaktiviteter, men självklart har vi mer än det! Bland annat Archery Tag, Bubble Ball och Mångkamp med grenar som sumobrottning!

Att fira ditt barnkalas hos oss ger alla deltagande barn en superkul och unik dag!

Små eller stora grupper, alla är välkomna att komma till vår moderna anläggning där den högsta prioriteringen är att ni har det roligt och känner er säkra!

Vid bokning av ett paket med öppen bana som är lite billigare kan ni komma att matchas med en annan grupp av ungefärlig samma ålder och antal. Ibland finns det ingen annan grupp att matcha med och ni spelar själva!

Ni kan också boka VIP som är med egen bana! Självklart med eget kalasrum.

Vår anläggning är fullproppad med roliga aktiviteter, allt för att kunna skapa det perfekta barnkalaset. Förutom att våra paket passar alla åldrar så har vi också anpassade paket för er budget! Med priser fr. 240kr p/p för ett helt kalas så får ni en riktigt prisvärd upplevelse!

Man måste vara minst 8st betalande för att boka en tid hos oss om inte annat är angivet. Man kan självklart vara färre som spelar men måste då betala för 8 st.
Till kalaset ingår vanligtvis korv med bröd, saft och glass till barnen.

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!