Barnkalas Barnkalas
#KALAS

Barnkalas i Stockholm

Är du och ditt barn trötta på barnkalas på lekland? Hos oss får ni ett barnkalas med som blir klassens snackis!

Att fira ditt barnkalas hos oss kommer få födelsedagsbarnet och dennes kompisar att lämna oss med långvariga minnen om en superkul och unik dag!

Små eller stora grupper, alla är välkomna att komma till vår moderna anläggning där den högsta prioriteringen är att ni har det roligt och känner er säkra!

Vid bokning av ett paket med öppen bana som är lite billigare kan ni komma att matchas med en annan grupp av ungefärlig samma ålder och antal. Ibland finns det ingen annan grupp att matcha med och ni spelar själva! Ni kan också boka VIP som är med egen bana! Självklart med eget kalasrum.

Vår anläggning är fullproppad med roliga aktiviteter, allt för att kunna skapa det perfekta barnkalaset. Bland annat har vi aktiviteter som Nerf Wars, Paintball, Mångkamp samt massa andra roliga spel.

Förutom att våra paket passar alla åldrar så har vi också flera olika anpassade paket för er budget!

Med priser fr. 240kr p/p för ett helt kalas så får ni en riktigt prisvärd upplevelse! Man måste vara minst 8st betalande för att boka en tid hos oss om inte annat är angivet.

Man kan självklart vara färre som spelar men måste då betala för 8 st. Till kalaset ingår vanligtvis korv med bröd, saft och glass till barnen.

KONTAKTA OSS

Kontaktformulär
Bokningsformulär
Vi ringer upp dig!