Företagsevent Företagsevent
#EVENT

Företagsevent i Stockholm

Är det dags för ert företag att ha en framgångsrikt företagsevent för personalen eller en kick off? Med mängder av roliga aktiviteter kan vi garantera att ni kommer få glad och peppad personal. Vem vill inte ta chansen att skjuta på chefen eller brotta ner en kollega? Vi är störst i Stockholm på företagsevent!

Vi kan arrangera paintball företagsevent för upp till 500 personer beroende på vad ni är ute efter. Vi kan alltid skräddarsy ett program och priser för just ert event eller kickoff. Vi har möjlighet att ta in god mat och dryck som ni kan avnjuta innan, under eller efter eventets gång.

Kontakta oss för en prisoffert, vi lovar att vi kan göra er nöjda.
Om ni önskar så kan vi även ta med oss flertalet av våra aktiviteter till er.

Spelapaintball erbjuder Stockholms bästa upplevelse för företags kick off. Antingen på våra grymma inomhusbana i Farsta eller utomhusbana i Haninge.
Som kick off aktiviteter förslag är det populärt att vi kommer till er eller att vi använder oss av en park, som t.ex. Enskede IK, Rålambshovparken, Hagaparken eller Gärdet.

Vi står för planeringen av ditt event och skräddarsyr eventet efter antal deltagare, tid, plats och eventuella andra önskemål! Vårt mål är att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för kunden och därför sätter vi också upp tält vid större bokningar, egna mål, flaggor och banderoller.

Varför inte kombinera Bubble ball med Archery Tag och få halva priset på ena aktiviteten? Många av våra kunder väljer dessutom att lägga till vår fartfyllda 3-kamp (endast 150 kr/person!) för att skapa en mer omfattande turnering.

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!