Läge att hålla en Kick-off?

Hos oss hittar du mängder av roliga aktiviteter att utföra!

Festliga aktiviteter till ert event!

Kan du besegra kollegorna?

Med mängder av roliga aktiviteter kan vi garantera att ni kommer få glad och peppad personal. Vem vill inte ta chansen att utmana kollegorna och visa vem som är mästaren?

Vi kan arrangera företagsevent för upp till 500 personer beroende på vad ni är ute efter. Bland våra aktiviteter kan ni pröva på t.ex mångkamp, bubble ball eller laser tag. Vi kan alltid skräddarsy ett program och priser för just ert event eller kickoff. Möjlighet finns även att ta in god mat och dryck som ni kan avnjuta innan, under eller efter eventets gång.

Vi ser till att ni är nöjda!

Kontakta oss för en offert, vi lovar att vi kan göra er nöjda.
Om ni önskar så kan vi även ta med oss flertalet av våra aktiviteter till er.

Vi erbjuder Stockholms bästa upplevelse för företags kick off. Antingen på våra grymma inomhusbana i Farsta eller utomhusbana i Haninge.

Som kick off aktiviteter förslag är det populärt att vi kommer till er eller att vi använder oss av en park, som t.ex. Enskede IK, Rålambshovparken, Hagaparken eller Gärdet.

PRISER FRÅN

250:-/Person

CATERING

KAN BESTÄLLAS

REK. ANTAL DELTAGARE

8 – 100

ENKELT OCH
FLEXIBELT

Hos oss väljer ni själva vad som passar er bäst:

1. Hyr utrustning - Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er. Aktiviteten hämtas sedan på plats i Farsta och lämnas tillbaka på samma plats.

2. Få aktiviteten levererad - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Vi levererar och installerar utrustningen direkt vid er utvalda festplats.

3. Boka en aktivitet hos oss - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Sedan kommer ni till oss när det är dags och vi sköter allt!

Vill ni hyra en aktivitet kortare/längre tid än tiderna vi har angivna i vårt bokningssystem? Vänligen kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er!

 

Så, vad väntar ni på? Hör av er till oss idag så hjälper vi er att fixa ett oslagbart event!