Hyr Stockholms roligaste hoppborgar!

Hyr in en hoppborg från oss och låt barnen få ett oförglömligt minne!

Hoppborgar för alla smaker

Passar stora som små

Från hoppborgar i form av små lekland för de minsta barnen, till stora hoppborgar som vår Disco Dome, och självklart allt däremellan! Med paket för alla åldrar, har vi något för alla – till otroliga paketpriser som kommer att ge er ett oslagbart event!

Våra paket passar inte bara personliga event som bröllop och födelsedagar, utan även för större sällskap och företagsevent! Kika igenom vårt utbud och se om du kan spara lite pengar för din skola’s aktivitetsdag eller företagets event tack vare våra utmärkta priser på uppblåsbara aktiviteter!

Våra coola, moderna hoppborgar är tillverkade inom EU efter gällande standarder, vilket garanterar att de är lika säkra som häftiga och perfekta att kombinera med andra aktiviteter, till exempel Bubble Ball, Archery Tag, Hinderbana eller Super Sumo.

Mängder av valmöjlighet

Du utformar enkelt en perfekt heldagsaktivitet för både stora som små med hjälp av våra produkter, hittar du inte det du söker på vår webbplats är du välkommen att ringa eller maila oss för personlig service.

PRISER FRÅN

1495:-

REK. ÅLDER

1 år+

MAX ANTAL DELTAGARE

Varierar beroende på hoppborg

Enkelt och
flexibelt

Som kund hos oss väljer du själv vilken modell som passar dig bäst:

1) Hämta hoppborgen i vår butik i Farsta (kan kompletteras med hyra av släp)
2) Vi levererar och installerar hoppborgen direkt vid din festplats. Allt som behövs är ett eluttag och tillräckligt med plats.

I samarbete med andra aktörer kan vi även hjälpa er hitta den perfekta festplatsen.

Så, vad väntar du på? Boka din hoppborg idag!