Hyr Archery Tag Hyr Archery Tag
#ARCHERYTAG

Hyr Archery Tag i Stockholm

Archery Tag är en superpopulär aktivitet som kommit över hit från USA. Aktiviteten är väldigt lik spökboll, men istället för en boll används en Archery Tag-båge och pilar med en vadderad skumgummispets.

Passar perfekt vid möhippor och svensexor. I stället för att hyra till extra hinder kan vi tipsa om att hyra Bubble Balls samtidigt, då det är en till superrolig aktivitet, där utrustningen även kan användas som hinder vid Archery Tag spel!

Archery Tag är helt enkelt en blandning av spökboll och pilbågsskytte. Aktiviteten passar både för barn och vuxna! Men inte ens på nära avstånd gör det ont.

Aktivitet till födelsedagskalaset, företagsfesten, möhippan eller svensexan? Gör något roligt för barnen, med kompisarna eller kollegorna, hyr ett Archery Tag kit och känn er som Robin Hood för en dag!

Det som är så bra för små spel med Archery Tag är att du bara behöver ett område på 5 x 10 m för att spela, perfekt för en trädgård eller ute på landet. Ni behöver ingen speciell skyddsutrustning eller skyddande kläder, endast skyddsmasken som ni får med av oss. Ett Archery Tag kit består av en pilbåge, en mask och 3st pilar.

 

Vår rekommendation är att vara sex deltagare med 3 spelare i varje lag.

Det är självklart även möjligt att vara många fler spelare och vi brukar då dela upp spelarna i flera små lag som turas om att tävla mot varandra i en större turnering, men har ni en större bana kan ni göra större lag.

Man behöver inte mycket för att spela Archery Tag, ni får det ni behöver av utrustning från oss. Pilbåge, pilar och mask, utöver det behöver ni bara ett område att köra på!

Det finns flera saker att lägga till för att göra spelet lite roligare och mer spännande. Bunkrar, extra archery tag set, sumo dräkter, bubble balls.

Har ni frågor om vad som går att lägga till? Tveka inte att kontakta oss. Vi kan leverera och hämta utrustningen inom Stockholm, priset är beroende på vart ni befinner er och dag.

Vi kan också erbjuda en instruktör som inte bara kör ut utrustningen och tar med den utan hjälper er med spelet! Självklart kan vi ordna större event för flera hundra personer, kontakta oss för info!

AT Dygn

1495 kr

 • Upp till 12 personer
 • 6st pilbågar, 12st masker & 18st pilar
 • Hämtas i Farsta Strand eller levereras
 • Extra kostnad för leverans
BOKA NU

AT Helg

1995 kr

 • Upp till 12 personer
 • 6st pilbågar, 12st masker & 18st pilar
 • Hämtas i Farsta Strand eller levereras
 • Extra kostnad för leverans
BOKA NU

AT Helg XL

2495 kr

 • Upp till 20 personer
 • 10st pilbågar, 20st masker & 30st pilar
 • Hämtas i Farsta Strand eller levereras
 • Extra kostnad för leverans
BOKA NU

Gör dagen extra rolig med extra tillbehör!

Super Sumo Set
500 kr
2 dräkter, 2 hjälmar, 4 handskar & 1 matta
Archery Tag Bunkers
500 kr
4st extra bunkers för att bygga större bana
Pilbåge, Mask & 3 Pilar
200 kr
Lägg till ett extra set för flera spelande
Kontaktformulär
Bokningsformulär
Vi ringer upp dig!