Hyr in oss för Bubble Balls
#BUBBLEBALL

Hyr in oss för Bubble Balls i Stockholm

Om du letar efter en aktivitet som kommer ta er nästa fest eller nästa event från ”okej” till ”SUPERHÄFTIGT!”, så har ni kommit till rätt ställe. Vårt mål är alltid att leverera ett riktigt häftigt event som sticker ut i mängden. Något ni kommer prata om och minnas ett bra tag framöver!

Här på Games2u levererar vi superroliga aktiviteter som Bubble Ball, Archery Tag och Mångkamp till ett område nära er och tar hand om allting! Från att sätta upp utrustningen till att styra spelen, allt så ni kan fokusera på det viktigaste, ha riktigt kul! Bubble Balls är bland de roligaste spelen som någonsin har skapats!

Spelare har på sig en uppblåsbar dräkt som låter dem studsa, rulla och krocka mot varandra, falla till marken utan att känna något allas! Det är som att vara i en hoppborg men du får springa runt fritt och hoppa in i andra personer. Ni kan spela Bubble Fotboll eller något av våra andra spel.

Vår Games2u personal kommer leverera, sätta upp och hantera alla detaljer för ert event. Våra 5-stjärniga recensioner och dedikation till våra kunders upplevelse talar för sig själv.

Boka ert unika Bubble Ball kalas, företags teambuilding event eller allt från idrottsklubb aktivitet till svensexa och möhippa. Det passar till allt! Varje uthyrning innehåller tränade Games2u samordnare.

Våra samordnare sköter allting. Så om ni t.ex. planerar ett barnkalas så kommer våra samordnare fungera som underhållare och organiserare så att ni som föräldrar kan sitta tillbaka, slappna av och kolla på era barn leka, skratta och ha riktigt kul!

Frågor? Inga problem! Bubble Balls är en ny upplevelse för majoriteten av folk. Låt oss hjälpa dig avgöra storleken och längden på ert event baserat på antal deltagare och era mål. Ni kan fråga oss allt som rör aktiviteten, vi finns tillgängliga på både telefon & email för att hjälpa er!

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!