Hyr in oss för Archery Tag Hyr in oss för Archery Tag
#ARCHERYTAG

Hyr in oss för Archery Tag i Stockholm

Har ni ett event eller kanske en friluftsdag på gång? Då kanske ni vill låta besökarna/eleverna pröva på nått nytt!

Vi kan varmt rekommendera att hyra in oss för att hålla Archery Tag spel i så fall! Eller kör på extra och ta in fler roliga aktiviteter samtidigt! Kanske Bubble Ball eller Sumodräkter för sumobrottning? Dagen blir en succé!

Archery Tag beskrivs av många som spökboll men med pilbågsskytte, och är roligt för både vuxna och barn. Då pilarnas ”spetsar” är vadderade kuddar gör det aldrig ont.

Dock för säkerhets skull använder man paintball masker för att skydda huvudet. Eftersom det kan vara väldigt svårt att hantera en pilbåge för nybörjare har våra Archery Tag bågar ett stödhål mitt i bågen där man för in pilen, och på så sätt kan vem som helst vara med och spela!

Spelet behöver inte en särskilt stor yta för att spelas, men en yta på minst cirka 5x10m rekommenderas, så det fungerar utmärkt att spelas i t.ex en idrottshall, ute i en park eller kanske på landet.

Till spelet rekommenderas att man är minst 6st spelare för att kunna dela upp sig i två lag med 3 spelare på varje sida, men ni kan självklart bestämma själva hur ni vill spela.

All utrustning som behövs för spel ingår: En pilbåge, en mask och tre pilar per kit. Hinder kan även hyras till. Känner ni för att hyra Archery Tag utrustning och oss för att hålla i aktiviteten? Eller har ni några frågor? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er!  

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!