Hyr in oss för Hoppborgar Hyr in oss för Hoppborgar
#hoppborg

Hyr in oss för Hoppborgar i Stockholm

Förbereder ni ett event där ni har planer på att ha flera roliga aktiviteter för era yngre besökare? Då kan en hoppborg passa perfekt! Och vi kan givetvis hjälpa till och sköta hoppborgen åt er om ni vill det. Vill ni köpa en hoppborg kan ni besöka vår sida här, eller vill ni bara hyra en hoppborg hittar ni vår sida för det här.

Vi på Games2u.se har mer än 20 års erfarenhet av event och aktiviteter, och har därmed stor koll på vad som är viktigt, bland annat att allt är 100% säkert!

Alla våra hoppborgar tillverkas av experter på uppblåsbara aktiviteter i Europa, följer alla EU’s säkerhetsregler och är därmed certifierade. Allt för att kunna erbjuda hoppborgar av högsta kvalitet för alla tillfällen! Vi kan även fixa hinderbanor och andra roliga uppblåsbara aktiviteter!

För att tillgodo se alla era behov har vi en bokningsavdelning som är redo för att hjälpa er med svar på eventuella frågor samt tips som kan hjälpa er med ert event.

Känner ni för en extra speciell hoppborg? Självklart kan vi lösa det! T.ex en hoppborg med en rutschkana? Annars är ett alternativ en Disco Dome! Med ljus och musik på insidan kan barnen få ett eget disco inuti hoppborgen! Det blir en oslagbar upplevelse för barnen!

Vi har även hoppborgar med motiv från populära barnprogram, bland annat Teenage Mutant Ninja Turtles, Paw Patrol, Dora the Explorer och Svampbob! Utrustningen kan ni hämta (och sedan lämna) hos oss i Farsta Strand. Har ni ingen möjlighet att transportera utrustningen själva kan vi arrangera transporten åt er.

NYHET: PAW PATROL MINI LEKLAND
Liten hoppborg i form av ett litet lekland med Paw Patrol motiv. För barn 1-4 år.

NYHET: MINI HINDERBANA – UNICORN
Liten hinderbana som passar mindre barn.

SPACE BOUNCER
5×4 meter

JUNGLE BOUNCER
5×4 meter

PAW PATROL
Klassisk hoppborg, 4×4 meter

PAW PATROL MED RUTSCHKANA
Hoppborg med rutschkana, 5.5 x 4 m

TURTLES
Klassisk hoppborg, 4×4 meter

DORA THE EXPLORER
Klassisk hoppborg, 4×4 meter

SPONGEBOB
Klassisk hoppborg, 4×4 meter

CHATEAU
5×5 meter

HAPPY
5×5 meter – OBS! Utseendet på bilden skiljer sig något från den faktiska Hoppborgen som kommer med en rutschkana på sidan.

DISCO DOME
Disco hoppborg, 6×6 m, med ljus och högtalare för musik på insidan. Vill ni veta mer om hur man hanterar Disco Dome finns en video här.

BLIXTEN
5×5 meter

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!