Hyr in oss för Mini Paintball Hyr in oss för Mini Paintball
#MINIPAINTBALL

Hyr in oss för Mini Paintball

Riskfritt, kul och miljövänligt! Har ni en tomt där ni vill spela lite minipaintball? Då är det smart att hyra från oss! Barnen älskar minipaintball och det underhåller vuxna med barnasinnet kvar också.

För ett riktigt superkalas erbjuder vi även Archery Tag, Sumodräkter för sumobrottning, Hoppborgar (inklusive en Disco Hoppborg) och mycket mer! Allt detta finns tillgängligt för att göra ert kalas till klassens snackis!

Färgen är miljövänlig och går bort med regn. Markörerna är anpassade för barn och skjuter en tredjedel så hårt som vanliga markörer, bollarna är dessutom mindre än vanliga paintballs – det är alltså smärtfritt!

Barn älskar minipaintball och det passar perfekt till barnkalaset, sommarlovet och kompisgänget. Rekommenderad ålder är 8 år och uppåt.

Paintballs kostar 40 öre/styck. Minsta antal som går att boka in är 500 st skott. Skyddspaket = Overall, halsskydd och handskar. Vill ni göra mer till kalaset?

Vet du inte vad du bör välja? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen åt just er, för att göra kalaset till det bästa det kan vara! Självklart kan vi också erbjuda utkörning/hämtning samt instruktör.  

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!