Köp Archery Tag Köp Archery Tag
#archerytag

Köp Archery Tag

Archery Tag, nya succéaktiviteten har äntligen nått oss här i Sverige och ni kan köpa eller hyra Archery Tag hos oss!

Runtom i världen har sporten många namn som t.ex Combat Archery, Archery Attack, Arrow Tag och många fler, men vanligast är Archery Tag.

Själva aktiviteten går ut på att man spelar i lag (tänk dig typ ”spökboll”, eller ”dodgeball” som det kallas på engelska) och ska ta ut varandra, fast med pilbågar och pilar i stället för en boll. Så man springer runt på ett fält och skjuter med mjuka pilar på varandra.

Det är ett väldigt roligt spel som passar perfekt för event för företag, svensexor/möhippor eller bara för folk som vill ha lite roligt. Så passa på och köp eller hyr Archery Tag hos oss idag!

Spelet fungerar både utomhus och inomhus och är därför väldigt lätt att anpassa efter era behov. Pilarna är mjuka, men för att skydda huvudet rekommenderas att använda masker vid spel, och de flesta använder paintball masker.

Vi har även färdiga paket som innehåller Pilbågar, Pilar och Masker för er som vill köpa Archery Tag.  

Ingen förkunskap behövs och det är väldigt lätt att sätta upp. Aktiviteten behöver inget underhåll på sånt sätt som många andra aktiviteter som t.ex Paintball behöver.

Är ni intresserade av att starta upp en egen Archery Tag bana, har vi det ni behöver, pilbågar och pilar, samt bunkers för sporten! Vi har även kompletta paket med Archery Tag produkter, så att ni ännu smidigare kan komma igång!

I fall ni bara vill hyra utrustning har vi det tillgängligt här. Befinner ni er i Stockholmsområdet och vill spela Archery Tag? Kom till oss för lite spel!

 

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!