Köp Bubble Balls Köp Bubble Balls
#BUBBLEBALL

Köp Bubble Balls

Bubble Ball – helvilda aktiviteter i stora bubblor! Superroligt för företagseventet, barnkalas eller vilken festlighet som helst! Med bubble ball får ni garanterat skratt, roligt och en riktig upplevelse.

Hos oss kan ni både köpa eller hyra Bubble Ball!

Vi har tre olika sorter av Bubble Ball för köp och uthyrning tillgängligt:

”Foot Bubble”: Den vanligaste typen av Bubble Ball som används för att t.ex spela fotboll, rugby eller bowling med människor. Ni kan säkert knuffa varandra hit och dit och fungerar utmärkt både inomhus och utomhus på ytor med gräs. Med denna bubbla är det lätt att förstå varför de även kallas Bumper Ball med allt knuffande.

”Water Bubble”: Bubble Ball för bruk i vatten! Gå på vatten med denna bubbla!

”Rolling Bubble – ZORB”: En gigantisk Bubble Ball som man kan rulla runt i. Tänk er att vara stenen som rullar efter Indiana Jones och att få rulla över andra! Det kan ni nu uppleva med denna sorts Bubble Ball.

Vår Bubble Ball utrustning tillverkas i England med material av högsta kvalitet (TPU). Självklart följer våra Bubble Balls EU’s säkerhets direktiv och regler, och så länge alla instruktioner följs är produkterna helt säkra.

Är ni intresserade av att köpa Bubble Ball? Vänligen ta kontakt med vår säljare för mer information: [email protected] eller skicka en förfrågan i botten på sidan.

Bubble Ball har som sagt många namn runtom i världen, så bli inte förvånad om du ser aktiviteten under andra namn som t.ex Bumper ball, Loopy Ball, Bumperz eller Zorb hos andra företag.

Klicka på bilderna för att se dem i stort format!

 

 

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!