Köp Hoppborg Köp Hoppborg
#HOPPBORG

Köp Hoppborg

Vi på Games2u erbjuder nu Hoppborgar för köp eller uthyrning. Hoppborgarna vi erbjuder finns i mängder av motiv, bland annat populära Nickelodeon barnserier som t.ex Svamp Bob, Turtles, Paw Patrol m.m.

Hyr eller köp din Hoppborg hos oss redan idag!
Självklart erbjuder vi även andra roliga aktiviteter som ni kan köpa, t.ex: Mini Paintball, Bubble Ball och Hinderbanor!

Våra hoppborgar är tillverkade av experter på uppblåsbara hoppborgar, och de kontaktades specifikt av Nickelodeon som sökt efter lämpliga tillverkare i Europa som har 100% kontroll på allt för högsta säkerhet. Med kontroll över allt: material, design, tryck, tillverkning och kvalitétskontroller, var Nickelodeons val enkelt.

Hoppborgarna tillverkas av bästa möjliga material här i Europa och följer EU’s säkerhetskrav och är certifierade.

Vi använder själva dessa hoppborgar till våra aktiviteter och kan intyga att de är helt säkra. Vill ni köpa eller hyra en hoppborg till ett event eller fest så kan ni känna er helt säkra med hoppborgar från oss!

När det kommer till utrustning för barnaktiviteter är det endast det allra bästa vi kan rekommendera, och dessa hoppborgar är garanterat de bästa på marknaden! Köper du en hoppborg från oss garanteras du en produkt av hög kvalitet!

Är det en hoppborg med Nickelodeon barnprogram motiv får du även med ett certifikat som intygar att du köper en produkt av högsta kvalitet med full support. Självklart ingår även 12 månaders garanti. För att köpa en hoppborg, vänligen ta kontakt med våra säljare: [email protected]

Klicka på bilderna för att se dem i stort format.

 

 

 

 

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!