Dags för Möhippa med adrenalinfyllda och roliga aktiviteter?

Boka Möhippan med stort M hos oss!

Stockholms tuffaste möhippor!

Aktiviteter med bruden i fokus

Games2U har 20 års erfarenhet inom nöjes- och aktivitetsbranschen och störst utbud av aktiviteter i Stockholm, nu har vi tagit fram den perfekta lösningen för din Möhippa!

När du arrangerar din Möhippa med oss på Games2U ser vi till att bruden är huvudpersonen för dagen, med särskilda uniformer och utmärkt service från bokningstillfället liksom under hela dagen.

Utmana henne i Bubble Ball, se hur länge hon kan hålla sig kvar på den uppblåsbara älgen eller låt henne imponera med sina skills i ringkastning.

Skräddarsydd mångkamp

Slappna av, ha kul och låt oss ta hand om resten. En mångkamp i våra lokaler är en perfekt start eller avslut på en rolig möhippa där vi hjälper till med allt ifrån planering till genomförande.

Vill ni hellre hålla till på annan plats kan vi leverera våra aktiviteter till valfri plats.
Ring oss för personlig service, eller skicka bokningsförfrågan via formuläret på den här sidan.

PRISER FRÅN

250:-/Person

EN KANINDRÄKT

INGÅR

REK. ANTAL DELTAGARE

8 – 20

Enkelt och
flexibelt

Hos oss väljer ni själva vad som passar er bäst:

1. Hyr utrustning - Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er. Aktiviteten hämtas sedan på plats i Farsta och lämnas tillbaka på samma plats.

2. Få aktiviteten levererad - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Vi levererar och installerar utrustningen direkt vid er utvalda festplats.

3. Boka en aktivitet hos oss - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Sedan kommer ni till oss när det är dags och vi sköter allt!

Vill ni hyra en aktivitet kortare/längre tid än tiderna vi har angivna i vårt bokningssystem? Vänligen kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er!

 

Så, vad väntar ni på? Hör av er till oss idag så hjälper vi er att fixa ett oslagbart event!