Möhippa
#EVENT

Stockholms bästa Möhippor!

Planerar du en Möhippa och vill ge bjuden en oslagbar upplevelse! Boka någon av våra aktiviteter här i Stockholm!

Aktiviteterna har anpassats för att sätta bruden i centrum, för en oförglömlig upplevelse! Till aktiviteterna får hon en rosa Kanindräkt.

 

Inomhus har vi mängder av roliga aktiviteter tillgängliga för en Möhippa med Mångkamp! Välj bland aktiviteter som Sumobrottning, Moose is Loose, Bomb Squad och Holey Moley!

Vare sig ni utmanar varandra seriöst eller för skoj, kommer ni att få många glada skratt!

 

Känner ni för att pröva på något annat? Då föreslår vi att pröva t.ex Bubble Ball eller Archery Tag! Kika in några av våra aktiviteter nedan! (Klicka på bilderna för att se dem i större format).

 

Klassikt paintball spel, fast inomhus i Farsta! I stället för färgkulor kör vi med gummikulor och OBEGRÄNSAT MED AMMUNITION, så ni kan skjuta hur mycket ni vill!

Självklart är säkerhet superviktigt, och vi ser därför till att erbjuda all skyddsutrustning som behövs och en overall med nackskydd – allt för att ni säkert ska kunna ha så roligt som möjligt!

 

Tuffa tjejer brukar älska paintball, och självklart har vi superroliga spel tillgängliga utomhus i Jordbro för Möhippor! Precis som inomhus får Bruden en rosa kanindräkt att dra på sig, och all skyddsutrustning ingår.

Banorna utomhus är självklart större med massor av utrymme att röra sig på, och hinder att gömma sig bakom.

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!