Vill ni hitta på något kul med skolklassen?

Boka eller hyr ett gäng med aktiviteter från oss! På så sätt får ni ett oförglömligt event!

Aktiviteter för alla stunder

Vad kan vi göra för er?

Oavsett om ni är en förening, fritidsgård eller skolklass, vi har de roligaste aktiviteterna ni kan genomföra! Har ni en idrottsdag passar t.ex våra aktiviteter som Archery Tag och Bubble Ball perfekt! Hyr hem allt för en dag ungdomar kommer uppskatta!

Är ni en större grupp? Inga problem, har tagit emot grupper på över 120 personer. Vi kan anpassa oss till er och skräddarsy ett event åt er! Vi ger alltid de bästa upplevelserna.

Aktiviteter & ett gott samvete

För att passa alla era behov har vi mängder av aktiviteter som passar för grupper i olika storlekar. Behöver ni hjälp med att välja aktiviteter som ni vill hyra, tveka inte och hör av er till oss så hjälper vi!

Vi stödjer även Barncancerfonden, och med hjälp av våra kunder har vi bidragit mer än 500.000kr! Genom att hyra aktiviteter från oss gör ni på så sätt samtidigt en god sak!

Event paket för Skolor & Fritids

Plannerar ni ett event för barnen? Vi har även ett komplett paket att hyra in för en rolig dag! Allt ni behöver är en stor yta inomhus, t.ex en idrottshall, på 30×40 m.

12st olika aktiviteter ingår, och passar till cirka 90st barn.

Pris för detta paket: fr. 19.900 kr.

Självklart kan vi även hjälpa till med transporten och uppsättningen om det behövs.
För att boka detta paket, kontakta oss på [email protected]

PRISER FRÅN

250:-/Person

REK. ÅLDER

8+

REK. ANTAL DELTAGARE

8 – 30

Enkelt och
flexibelt

Hos oss väljer ni själva vad som passar er bäst:

1. Hyr utrustning - Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er. Aktiviteten hämtas sedan på plats i Farsta och lämnas tillbaka på samma plats.

2. Få aktiviteten levererad - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Vi levererar och installerar utrustningen direkt vid er utvalda festplats.

3. Boka en aktivitet hos oss - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Sedan kommer ni till oss när det är dags och vi sköter allt!

Vill ni hyra en aktivitet kortare/längre tid än tiderna vi har angivna i vårt bokningssystem? Vänligen kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er!

 

Så, vad väntar ni på? Hör av er till oss idag så hjälper vi er att fixa ett oslagbart event!