Få en upplevelse skräddarsydd för er!

Oavsett om ni är en förening, fritidsgård eller skolklass, har vi de roligaste aktiviteterna ni kan genomföra, och vi kan skräddarsy allt för er!

Vi anpassar eventet för er!

Något för alla!

Med aktiviteter som är kul för vuxna och barn! Vi har självklart även aktiviteter anpassade specifikt för barn ner till 8 år, något finns för alla!
Är ni en större grupp?

Inga problem, vi har tagit emot grupper på över 120 personer. Vi kan anpassa oss till er och vi ger alltid de bästa upplevelserna.

Stora event, låga priser!

Självklart har vi också anpassade priser för större grupper, vi vill kunna erbjuda något till alla. Det vi erbjuder är såklart de mest prisvärda upplevelserna till de lägsta priserna.

Vi på stödjer även Barncancerfonden, och med hjälp av våra kunder har vi bidragit mer än 500.000kr! Genom att spela hos oss gör ni på så sätt samtidigt en god sak!

PRISER FRÅN

250:-/Person

REK. ÅLDER

6+

REK. ANTAL DELTAGARE

8 – 100

Låt oss
sköta allt!

Hos oss väljer ni själva vad som passar er bäst:

1. Hyr utrustning - Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er. Aktiviteten hämtas sedan på plats i Farsta och lämnas tillbaka på samma plats.

2. Få aktiviteten levererad - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Vi levererar och installerar utrustningen direkt vid er utvalda festplats.

3. Boka en aktivitet hos oss - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Sedan kommer ni till oss när det är dags och vi sköter allt!

Vill ni hyra en aktivitet kortare/längre tid än tiderna vi har angivna i vårt bokningssystem? Vänligen kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er!

 

Så, vad väntar ni på? Hör av er till oss idag så hjälper vi er att fixa ett oslagbart event!