Spela Mini Paintball hos oss Spela Mini Paintball hos oss
#MINIPAINTBALL

Spela Mini Paintball hos oss

Mini Paintball har tagit Stockholm med storm och vi är stolta över att ha lanserat konceptet! Är man 8 år fyllda och äldre, så är detta en perfekt aktivitet där man får röra på sig ordentligt!

Minipaintball är perfekt för den som vill prova på paintball för första gången.
Upplev spänningen på våra fantastiska banor!

Denna nya variant av låghastighets paintball är också perfekt för den som vill slippa blåmärken. En riktig vinnare när det kommer till barnkalas!

Alla Minipaintball-spel börjar med en full säkerhetsgenomgång av vår erfarna personal. Samma personal kommer att stanna för att hjälpa er grupp från början till slut, för att hålla säkerheten i toppklass och samtidigt se till att ni har så roligt som möjligt!

Vid bokning av Mini Paintball i Stockholm ingår alltid:

  • En egen välutbildad domare & instruktör som är van vid barngrupper
  • En egen scenariobana
  • Helkroppsoverall och mask
  • Full säkerhetsutrustning (handskar & väst) om så önskas
  • JT Splatmaster-markör, obegränsat med skott och varierad speltid

För endast fr. 225 kr/p så får ni hela paketet (all inklusive) med obegränsat skott per person att skjuta. Det finns självklart också flera andra paket att boka, ni väljer det som passar just er!

Vi på Spelapaintball.com är de enda i Sverige som erbjuder en fullständigt barnanpassad paintballupplevelse. Vi gör det också med bäst kvalité, till lägsta pris. Vi är det självklara valet för ett lyckat barnkalas!

Är du osäker på hur det går till eller har frågor, ring oss på 08-391177 så hjälper vi er att ordna ett oförglömligt barnkalas!

Kontaktformulär
Bokningsformulär
Vi ringer upp dig!