Spela Mini Paintball hos oss Spela Mini Paintball hos oss
#MINIPAINTBALL

Spela Mini Paintball hos oss

Minipaintball har tagit Sverige med storm och vi är stolta över att ha lanserat konceptet! För barn som fyllt 8 år och äldre, är detta en perfekt aktivitet där man får röra på sig ordentligt!

Mini Paintball är en väldigt populär, prisvärd och säker aktivitet som alla tycker om! Bokar ni ett spel får ni garanterat ett oslagbart barnkalas!

Vill ni prova på lite andra aktiviteter till barnkalaset i stället? Kika in Archery Tag och Nerf som vi har i Farsta!

Mini Paintball är perfekt för alla som vill prova på paintball för första gången, samt för de som inte vill känna smärtan man kan råka ut för i vanlig paintball. Upplev spänningen på våra fantastiska banor!

En riktig vinnare när det kommer till barnkalas! Boka Stockholms mest omtalade kalas, garanterat klassens snackis!

Ska ni ha ett barnkalas kan ni självklart välja ett paket där vårt Chug Jug Matpaket ingår, eller så kan ni lägga till paketet!

I vårt Chug Jug Matpaket ingår 2st Wienerkorvar med bröd, Glass och en Festis. Som tillägg kostar paketet 50kr per person.

 

 

Väljer ni ett paket med kalasmat serveras det efter maten. Allt detta sker medan du som förälder kan slappna av och kaffe finns att köpa, så du kan luta dig tillbaka och njuta av naturen och barnens glädje.

Vi på Spelapaintball.com är de enda i Sverige som erbjuder en fullständigt barnanpassad paintballupplevelse. Vi gör det också med bäst kvalité, till lägsta pris. Vi är det självklara valet för ett lyckat barnkalas!

Vid bokning av Minipaintball i Stockholm ingår alltid:

 • Obegränsat med paintballs (Ja, riktiga paintballs, obegränsat!)
 • Full skyddsutrustning med extra skydd som inte finns hos någon annan park
 • Grundlig säkerhetsgenomgång och ombyte som är utöver er speltid
 • Utbildad instruktör med passion som är med er från början till slut
 • Medalj till födelsedagsbarnet
 • Gratis parkering
 • Speltid baserat på valt paket
 • Öppen eller stängd bana beroende på paket

 

Alla Mini Paintball-spel börjar med en full säkerhetsgenomgång av vår erfarna personal. Samma personal kommer att stanna för att hjälpa er grupp från början till slut, för att hålla säkerheten i toppklass och samtidigt se till att ni har så roligt som möjligt! Barnen får en säkerhetsgenomgång, full utrustning och en bana att spela på.

Från endast 250 kr/p så får ni hela paketet (all inklusive) med obegränsat skott per person att skjuta. Det finns självklart också flera andra paket att boka, ni väljer det som passar just er!

Är du osäker på hur det går till eller har frågor, ring oss på 08-391177 så hjälper vi er att ordna ett oförglömligt barnkalas!

  Kontaktformulär
   Bokningsformulär
   Vi ringer upp dig!