Svensexa / Möhippa Svensexa / Möhippa
#EVENT

Håll Svensexan/Möhippan hos oss!

Vi erbjuder de absolut roligaste aktiviteterna för en svensexa/möhippa i Stockholm! Med både en inomhus och en utomhusanläggning kan vi anpassa oss till det just det ni behöver. Vi kör svensexor året om, vill ni vara säker på att få just den tiden ni vill ha boka nu!

Ett event hos oss är garanterat ett minne för livet. Med anpassade spel där bruden/brudgummen placeras i fokus och anpassade utrustning kan ni inte hitta något som passar bättre! Man kommer definitivt ihåg sin svensexa/möhippa efter man haft på sig den rosa kanindräkten!

Kom till oss och skapa ett minne för livet!

Vad för aktiviteter erbjuder vi?

Inomhus har vi paintball utan färg med med obegränsat antal skott, en riktigt fysisk mångkamp med över 5 grenar som passar för svensexor och allas favorit, Archery Tag!

Utomhus har vi vanlig paintball på 5 olika banor med 5 olika teman, vi har den populäraste mångkamps grenen Super Sumo och även utomhus har vi stor favoriten, Archery Tag!

Oavsett om ni vill köra 45 min eller 2h, billigt eller aktivitetsfyllt spel så kan vi anordna det ni behöver. Självklart finns det också dusch att tillgå efter spelet.

KONTAKTA OSS

Kontaktformulär
Bokningsformulär
Vi ringer upp dig!