Svensexa Svensexa
#EVENT

Stockholms häftigaste Svensexor!

Är det dags för polaren att gifta sig, och för dig att arrangera en svensexa? Vad sägs om fartfylld action med pumpande adrenalin? Boka någon av våra häftiga aktiviteter!

Efter brudgummen haft på sig en rosa kanindräkt och stått i fokus under våra aktiviteter blir det en dag han sent kommer att glömma!

Vår inomhusarena i Farsta på 1000kvm gör det möjligt att spela paintball året runt hos oss! Inomhus blir det mängder av fartfylld action och adrenalin som pumpar!

Inomhus kör ni med gummikulor i stället för färgkulor, och ni har tillgång till OBEGRÄNSAD AMMUNITION! Brudgummen hamnar självklart i en kanindräkt, och sedan är det jaktsäsong!

Kör paintball på Sveriges största och modernaste utomhusarena i Jordbro! Precis som inomhus får brudgummen en rosa kanindräkt att dra på sig.

Vid spel utomhus har vi flera olika banor i Jordbro som passar olika sorters paintball spel. En ny variant är ”CS Paintball”, baserad på spelet CS, där ni använder paintball markörer med realistiskt utseende och som är mycket mer taktiskt av sig.

Vår mångkamp i Farsta består av mängder av roliga aktiviteter ni kan välja mellan! Bland aktiviteterna finns klassiker Sumobrottning, Ringkastning och Twister, men även nya aktiviteter som Holey Moley, Moose is Loose och Wakka Tube.

Ni får själva välja ett antal aktiviteter att utföra.

  KONTAKTA OSS

   Kontaktformulär
    Bokningsformulär
    Vi ringer upp dig!