Dags att plannera ett äventyr för polarens svensexa?

Grymt! Hos oss hittar du Stockholms största utbud av adrenalinfyllda och roliga aktiviteter för tävlingssugna!

100% Actionfyllda svensexor

Stockholms bästa Svensexor

Vi på Games2U har 20 års erfarenhet inom nöjes- och aktivitetsbranschen och störst utbud av aktiviteter i Stockholm.

Och nu har vi tagit fram den perfekta lösningen för din Svensexa.

Vi ser till att brudgummen kläs upp lite extra och ger er personlig service från bokningstillfället liksom under hela dagen, Games2u har dessutom Stockholms bästa utbud av aktiviteter till lägsta priser. Det är ingen tillfällighet att vår rating är 4,8 och just därför erbjuder vi nöjd-kund garanti!

Oförglömliga event

Skjut prick på brudgummen iförd sin rosa kanindräkt i Archery Tag, eller utmana honom i mångkamp för att se hur länge han kan hålla sig kvar på den uppblåsbara älgen eller låt honom imponera med sina skills i ringkastning eller twister.

Slappna av, ha kul och låt oss ta hand om resten. En mångkamp i våra lokaler är en perfekt start eller avslut på en rolig dag där vi hjälper till med allt ifrån planering till genomförande!

Vill ni hellre hålla till på annan plats kan vi leverera- och installera aktiviteterna där ni önskar.

Ring eller maila oss nu för att få personlig service av våra engagerade och kunniga medarbetare.

PRISER FRÅN

199:-/Person

EN KANINDRÄKT

INGÅR

REK. ANTAL DELTAGARE

8 – 20

Enkelt och flexibelt

Hos oss väljer ni själva vad som passar er bäst:

1. Hyr utrustning - besök vårt bokningsformulär och välj aktivitet och datum för att hyra hem en aktivitet smidigt och enkelt. Aktiviteten hämtas sedan på plats i Farsta och lämnas tillbaka på samma plats.

2. Få aktiviteten levererad - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Vi levererar och installerar utrustningen direkt vid er utvalda festplats.

3. Boka en aktivitet hos oss - Kontakta oss på 08-39 11 77 eller mail för att få en offert. Sedan kommer ni till oss när det är dags och vi sköter allt!

Vill ni hyra en aktivitet kortare/längre tid än tiderna vi har angivna i vårt bokningssystem? Vänligen kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er!

 

Så, vad väntar ni på? Hör av er till oss idag så hjälper vi er att fixa ett oslagbart event!